barbecue


Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw barbecuemenu.

Wij verzorgen ook (grote) barbecuepartijen voor bedrijven, sportverenigingen, scholen en instellingen.

Vlees, de barbecue, borden en bestek tot de aan de frisdrank, bier en wijn: alles wordt netjes bezorgd en weer opgehaald. Hoeft u alleen nog maar te genieten.

TIPS VOOR EEN GESLAAGDE BARBECUE:

  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Houd een emmer zand of aluminiumfolie bij de hand om vuur eventueel te kunnen doven.
  • Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren.
  • Leg een bergje houtskool in de barbecue, daar tussen plaatst u de aanmaakblokjes of giet er wat aanmaakvloeistof tussen, die u vervolgens aansteekt. Wanneer dehoutskool goed gloeit, verspreidt u het over de barbecue.
  • Wanneer de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste temperatuur om het vlees mooi te grillen.
  • Zorg dat het rooster goed is ingevet met olie. Zo voorkomt u dat het vlees blijft plakken.
  • Geef het vlees de tijd om te bruinen, teveel draaien is niet goed.
  • Gebruik een tang om het vlees om te draaien of op te pakken.
koeien


Ook kunnen wij uw barbecuevlees voorgaren of zelfs ter plekke voor u bereiden. Zo kunt u onbezorgd van uw feestje genieten!


Wilt u meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk ook onze prijslijsten voor barbecue vlees en/of barbecue pakketten:

prijslijst barbecue

barbecue pakket


Slagerij Haak, Puccinipassage 22-26, 2901 GK Capelle aan den IJssel | T: 010-202 22 27 - F: 010 - 202 29 31
© Slagerij Haak | Webrealisatie Eenvoud Kracht »